Hyppää pääsisältöön

Online-palvelut

Fonectan online-palvelut takaavat sen, että suomalaiset löytävät tarvitsemansa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Fonecta Caller

Kaikki Suomen yhteystiedot puhelimessasi

Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista. Se on ladattu jo yli miljoonaan suomalaiseen älypuhelimeen ja sen käyttö kasvaa koko ajan. Callerin myötä mukanasi kulkevat kaikki suomalaiset yhteys- ja yritystiedot ja sen käyttö on ilmaista.

Lataa Fonecta Caller puhelimeesi sovelluskaupasta. Rekisteröitymismaksun (0,25 € kertamaksu) jälkeen sovelluksen käyttö on maksutonta.

      

 

Ajoneuvotietojen haut

Ajoneuvotietojen haun maksu suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta. Mikäli haku ei tuota tulosta tai epäonnistuu muusta syystä, tilille palautetaan maksuton haku.

Haulla saat tietoosi ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin ajoneuvo on katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.

Sisällön tuottaa TraFi.

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Yrityksen tiedot Fonecta Callerissa

Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta Callerissa, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.
Kirjaudu Oma Fonectaan >>

 

Fonecta.fi

Suomen kattavimmat yhteys- ja yritystiedot, kartat ja reitit

Fonecta.fi on Suomen suurin paikallinen hakupalvelu. Sieltä löydät yritykset, palvelut, yhteystiedot, kartat ja reitit helposti aina, kun tarvitset. Fonecta.fi -palvelua käyttää viikottain yli 800 000 suomalaista (lähde: TNS Metrix).

Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta.fissä, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.
Kirjaudu Oma Fonectaan >>

 

Osuma.fi

Meillä asiakas on aina oikeassa

Osuma.fi on yhteisöllinen arviopalvelu, jossa suomalaiset jakavat kokemuksiaan erilaisista yrityksistä. Osuma.fin avulla vertailet helposti erilaisia palveluntarjoajia ja löydät juuri sen oikean omaan tarpeeseesi.

Arviot kirjoitetaan palveluun rekisteröityneinä joko Facebookin tai Fonecta-tilin kautta – näin niin kuluttajat kuin yrittäjätkin voivat luottaa palvelussa jaettuihin kokemuksiin.

Jos olet yrittäjä ja haluat tilata sähköpostiisi ilmoituksen yrityksesi saamista uusista arvioista, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.
Kirjaudu Oma Fonectaan >>

 

Muut mobiilisovellukset

Fonecta Kenen auto? –sovellus

Kenen auto -palvelu on helpoin tapa selvittää, kenelle auto kuuluu. Palvelu kertoo auton merkin, mallin, vakuutustiedot sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän sekä seuraavan katsastusajankohdan. Sisällön tuottaa Trafi.

Näin lataat sovelluksen:

Voit ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta tai lähettämällä tekstiviesti AUTO numeroon 16400. Palvelun lataaminen on maksutonta. Hinta 3 €/haku. Voit poistaa palvelun puhelimestasi koska vain.

 

02-nappi

02-nappi avaa suoran linjan Nollakakkosen asiakaspalvelijalle vuorokauden jokaisena hetkenä. 02-napin lataaminen on helppoa: saat sen puhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta http://lataa.fonecta.fi/02

Sovelluksen lataaminen on maksutonta, palveluhinnaston löydät täältä >>